SkyDriver
Поени од реакции
221

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Ок, нека те фати инает, да направиш една ако можеш де, али како сакаш ти, оставам на тебе. Ако не те мрзи правај, ако те мрзи не правај. Или, ако е тешко не правај, ако е лесно а сакаш, правај...:)
    Вчера и на мене ми дојде идеја да не е до кулерот, и баш планирам и тоа да го направав овие денови да го отворам и да видам како е внатре.. дали работи кулерот нормално, сигурно многу се загрева процесорот и ресетира. Ама сепак мислам оти од вирусот ми е така, бидејки не ми ресетира тука на пример (кога сум на интернет, на мсн, играм игри...) туку кога го уклучувам комп. Пред некој ден ја гледав оваа финта на youtube - restart или -turn off кога ќе кликнеш на иконката почнува да ти се рестартира комп.. ама не ја пробував финтата, така да не е до мене тоа, сигурно од интернет е. Кога сме веќе кај Run и Process Running кои работи - по име ако знаеш да ми кажеш можно е да ми прават проблеми. Може и со слика да ти покажам ако сакаш
    Друже нема аир од мојот пц. Ништо не правам со анти-вирусите. Планирам оваа недела да го форматирам, пред да биде многу касно.
    Денеска 5 пати по ред сам си рестартира. Едвај влегов во сафе-моде и исклучив неколку работи и сега е добар, не знам сега од како ке го исклучам дали ке ми прави проблеми. Фала за помошта
    Пер, ако може истата слика, само да додадеш бели крукчиња, во вид да означуват на Снег, зима иде, празници се ближат, нели?
    Тоа ми беше целата работа, да имам вакава анимација со снекче... :)
    Еј еј, закон е! Фала многу! :)
    Барем за почеток, ми се аресе, ако можеш нешто подобро направи, ако не, не се мачи, за почеток ми е супер... фала!
    Пер, џабе ме мачиш, појма немам како се работи, ама ќе се научам, ај ако сакаш пробај ти да ми направиш анимација..

ПС: Внатре да пишува: Troll Warlord
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom