Serpico
Поени од реакции
704

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Последна активност: денес 13:33
    Тековна активност: Ја разгледува темата Имате коментар на ова ?

Da,
    Него кај го најдовте гоце, и дали знаеш каде ќе свири за најлудата ношт?
    Не помислив де, ама да прашам, за да знаеме шо-како точно. Значи простор може.

Сеа една друга проблематика потешка: камперска маса и столчиња да не ти се наоѓаат?:) Кола немаш колку што знам...м?
    Неодговорен админу:)
    Дали сеуште стои твојата понуда за простор кај што би се складирале пакетите?
    Ни бега времево, па мора да најдеме поскоро, ако си на располагање извести ме побрзо, ако не да бараме друго чаре.
    С
    Кога ќе знам во што Боби, тогаш ќе дадам и повеќе од се.
    Сега не е тоа време.
    С
    Ми стана досадно.
    Посебно кога видов дека ќе се случи нешто.
    Кога треба да одам да го правам тоа што го „ сакам “, не го сакам повеќе.
    Сега е површно.

Ќе се пријавам во лудница наскоро.
    у чешка на море, пецам јагули:)
    дај бе мсн пичка му матерна, само на снајка и даваш, човек свашта да си помисли:P :)
    Дека ме сакаш појќе можда?:pos2: Понекогаш, ко си вака сентиментален, женско не ти е рамно. Ама аку, зато те сака.:vozbud:
    А за филмчињата фала, ќе бидат изгледани од мене во прва прилика штом ги најдам. Не се сомневам во твојот и на rymz вкусот, па нема да препрашувам за што се работи. :back::vozbud:
    Сам со уште сто луѓе. Извини а?:pos2:
    Ај да не ја тупиме вака, ќе ти објаснам на МеСеНе некој ден. Ти само не ми се секирај.:smir::back:
    Кај си ми телефонирал бре, јебем те? Није битно де...вака е муабетот, се чекат мистер да пристигнит од Ресен да донират кинта, и одма тргвам, му кажав и на Гоце. Да знајте ак каснам.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom