N
Поени од реакции
1.307

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Сликата е сликана во Будимпешта ама автобусот мислам дека е Јапонски... :) позз
    Пидер еден, одговори бе. Шеф си ил' ниси?

Плус и ти честитаат, барем фала се вика. :(
    Добра и лесна уста имам видиш... на тоа остана! Ај честита победа, па да ми се врати утре тоа убаво чувство и мене!:pos2::vozbud::back:
    И Лацио со голот на Томасооо, поведува со 1:0!!!
    Кучињата на Дивне се добри и комирани во длабок сон!!!
    Светов е убав!!!
    :vozbud:
    N
    УТРЕЕЕЕ!!!КОГА ЌЕ ГО ВИДИШ ОВА!!!ВЕДНАШ!!!ДА СИ МИ СЕ ЈАВИЛ!!!И ДА МЕ РАЗБУДИШ!!!НЕ ГО ЖАЛАМ!!!ДА ТЕ МИСЛАМ 20000000000000КМ!!!ДОБРО НЕ БАШ ТОЛКУ!!!!АМА ДА СЕ ЈАВИШ,СЛУШНАААА?!!!!
    Не ти викав,само сакав да ти потенцирам за важноста на повикот.Ама малку претерав а?!Нешто ми мириса да не речам смрди уште од Брник навака!!!

:vozbud::vozbud::vozbud:
    Златен еве како што ти ветив, да ти оставам поздрав. Ситуација иста, јас скапана, кучињата лошо, љубовта цути. Ќе те барам утре после ветеринар и пред работа ... ваљда големците со функции како твојата не се зафатени во сабота, па смеам, нали? Ако не, извести ме пред да те вознемирам ...:toe::pos2::back:
    Дали јас добро разбрав, од пост на една форумџика, дека ти уствари си станал капиталистички моќник? :O
    Каде отиде љубовта кон комунизмот?:(

Шала на страна, ако претпоставката ми е вистинита, онда искрени честитки!:party1:
    Немој моќта да те претвори во woш експwoaтатоw :P
    Druze, ete kolku i da sakam da se vozdrzam od repliciranje, nekoi sepak vrtat sucat i pak ja terat na nacionalizam i albanci temata. Eve i postot na Ada e vo taa funkcija.... postavuva diskusija vrz problem koj sto sepak e politicko-istoriski, i ko takov ke treba da se tretira..... neminovni ke bidat sterilnite veke videni prepukuvanja...
    Ups...zgreska.."na" treba namesto "ne". Smeniv, fala. Inaku, sekogas se pridrzuvam, kolku sto mi dozvoluvaat objektivno uslovite, moznostite i kapacitetite, iako bi trebalo postojano.
    Јебига брат..у тоа време мислев дека ќе биде во ред да биде како лектира! :):)...но некои други не мислеа...:)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom