RockLady
Поени од реакции
50

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• D
    Дане држиш некоја real чоко-диета?
    Иначе кај мене на школо е боза, само што не учам ич. Ме фатило некоја мрза... Се вадам на препишувања, поткажувања и такви срања, недај боже да фатам книга да научам. Пролазни оцени, од 2 нагоре... Поправам, поправам, ами како!

Иначе на таксират не бев, не ни сум идела некогаш... Локални џез и чат-пат блуз свирки ми се искачања...

Епа поздрав, и пиши нешто..интересно :)
    D
    И мене ми е досадно.
    Немам ништо за фалење.
    Освен тоа што ми е досадно.
    Ми се јаде.
    Многу јадам.
    Здебелена сум.
    Едвај чекам да се затопли, да почнам да трчам/возам.
    Изгледа после НГ ќе се пирсам на јазик :)
    И ондак то...

Ај сеа ти :)
    D
    Па добро, не мора да е толку огромен чоекот, па и за нешто друго ќе се искористи :P
    На школо гледам колку-толку да ја поправам онаа шума од тополи во дневник..ти?

А за ова новава-fucking-година планирам да го преспијам дочекот, ќе земам апчиња за спиење и ќе се разбудам негде накај 3-4ти, ако има пак зимски попуст во артскин. Таман да ги избегнам тие јавувања, честитања, гушкања, лигавења...
    Ти планираш нешо?
    Ретко гледам:pipi:...по тоа е повеке другарка ми...таа е болна по о.т има дури 4 пати отидено таму.А чисто за информација Сајко го сакам највеке:vozbud:ти?
    D
    Јас сум онака топ, само не ми е јасно како може вратот уште да ме боли од петокот. Свирки, bangin' and stuff...

Ти арна? Старо-ново нешто за фалење, ау бау?
    Дее пер, со стари баш закон е ... ќе глеам пинк и ќе се веселим ... хуху :)
    Абееее... оки доки. Кое време....? Имате навика да касните, затоа ја не го практикуем тоа :)
    Шо знаем бе пер... чим не не` викнале мене и мара... шо ќе праемо?

Инаку, бев кај баба ми, затоа бев на мобилен. Ќе бидем кај баба ми цела недеља излеа.
    I'll tell you some other time.
    и јас никаде не сум била вечерва а за утре немам појма во школо се беше ок освен таа пуста хемија ја мразам ја мразам
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom