ada 3 декември 2008 Натура?...Ок, онда давам една света индиска крава и одличен расад за компири од Холандија...Fair enough?
Натура?...Ок, онда давам една света индиска крава и одличен расад за компири од Холандија...Fair enough?
Синдикат 3 декември 2008 Хахахаха жити се кај го ископа ова. Можи се да користиш ама авторски права во натура собирам.
ada 3 декември 2008 ...небаре сме на tea party на британски гинеколози... Гаде, ако не си си ја патентирал фразава, може да ми ја позајмиш/продадеш?
...небаре сме на tea party на британски гинеколози... Гаде, ако не си си ја патентирал фразава, може да ми ја позајмиш/продадеш?
Синдикат 3 декември 2008 Хехехе Се драпам бе, знам дека се нервират. Ама па куро ме боли мене убо ми е и јас еднаш да се вратам од дискотека како чоек, а не ко рудар да смрдам.
Хехехе Се драпам бе, знам дека се нервират. Ама па куро ме боли мене убо ми е и јас еднаш да се вратам од дискотека како чоек, а не ко рудар да смрдам.
Синдикат 3 декември 2008 Мајкада?! Е не сум забележал до толку јас. Ај следнио пат ќе видам и та работа. Туку и во она новото било убо ми рекоја, поранешно Фреш.
Мајкада?! Е не сум забележал до толку јас. Ај следнио пат ќе видам и та работа. Туку и во она новото било убо ми рекоја, поранешно Фреш.
I I Ilumious 3 декември 2008 Абе Синдикат, ставаат салата во 7ца ама треба специјално да им кажеш. Мислам дека се доплаќа 10 денари како додаток
Абе Синдикат, ставаат салата во 7ца ама треба специјално да им кажеш. Мислам дека се доплаќа 10 денари како додаток
Синдикат 2 декември 2008 Грегори легенда е, фкрај ми е погоден. Само шо ќе го видиш аватарот знајш оти нејќиш да симаш работа со мене хахахахаха
Грегори легенда е, фкрај ми е погоден. Само шо ќе го видиш аватарот знајш оти нејќиш да симаш работа со мене хахахахаха
N N Nemiseverue 2 декември 2008 Хаус, шо ти се деси у Америка бе... ептен ти се погоди ликов од серијата Само да се запишам у твојот фан клуб за темата Абортус
Хаус, шо ти се деси у Америка бе... ептен ти се погоди ликов од серијата Само да се запишам у твојот фан клуб за темата Абортус
Il Chino 28 ноември 2008 Филм ти е да бидиш гнаса. Ама не си, и јас и ти знаеме. :back: Ај сеа ојдов да се набилдам. :icon_cool
Филм ти е да бидиш гнаса. Ама не си, и јас и ти знаеме. :back: Ај сеа ојдов да се набилдам. :icon_cool