Луси 2 декември 2008 Ајде емма те викаат индијанциве да сте го гледале тоше заедно.. и да сте си пееле..
З З зунза 1 декември 2008 Ако ја клам енаш. Ако ја клам!!! И не те давам. Нац!! Најде на кој да му речуваш да не решава ногу математика!
Ако ја клам енаш. Ако ја клам!!! И не те давам. Нац!! Најде на кој да му речуваш да не решава ногу математика!
З З зунза 1 декември 2008 Еф сум. Четоваме сеа тачифчатанона. Него. Заборајв шо ќе велев!! А да бе. Лаф јууууууууууууууууууууу! [IMG][IMG][IMG][IMG][IMG] [IMG][IMG][IMG][IMG][IMG][IMG]
Еф сум. Четоваме сеа тачифчатанона. Него. Заборајв шо ќе велев!! А да бе. Лаф јууууууууууууууууууууу! [IMG][IMG][IMG][IMG][IMG] [IMG][IMG][IMG][IMG][IMG][IMG]
Il Chino 1 декември 2008 Буби, како го имаше напраено тоа со снегулките? Ебаго, наместо ти да ме прашуваш веб анимации... јас тебе.Јебига
Буби, како го имаше напраено тоа со снегулките? Ебаго, наместо ти да ме прашуваш веб анимации... јас тебе.Јебига
N N Nemiseverue 1 декември 2008 Овие не кљафтаат... Не знаат дека нашето минато како моногамна заедница повеќе не може да опстои. Али затоа Луси убаво средила работа.
Овие не кљафтаат... Не знаат дека нашето минато како моногамна заедница повеќе не може да опстои. Али затоа Луси убаво средила работа.