PSYtisfaction
Поени од реакции
527

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Ај сеа не ме плачи...
    И така ќе доеше на кафе мор? Абре ете младост лудост, безпаметност и заборавеност... ја па ја чекам, а женкава скапа на нет, место да дојт кафе, сокче и колаче некое ќе фрлам ебаго..
    Немоем баш ко тебе, признавам бе., затоа ви викам годините да ви ги ијам паметот да ви го неам хахаха, али не се жалам мор псај, мислиш лошо ми е што сум геријатриец, се лажеш..:)
    Слушај не ми се мешај у штипки, каква е таква е убава е, знам дека сакаш и ти ваква ама учи прво, младо си ластунче..
    И зашто не си знаела што со себе, кој ти меша баби и жаби м?
    Признај колку се израдува.. хахах
    Пошто ближи нова година па желби да ви се испунат мора...
    Патем, арна?
    Таму бе, таму! :)

Камикази, ама и еден од тие јаките коктели со „виски„! :pos:
    Ај сеа идам да се спремам за факс, па видимо се, ако не дојдеш те бришам од живи! :)
    Жива сум!!! И баш те мислев, у четвртак ми је роџендан, ама слава на тетка ми е. Па мислех у недеља да идеме на журку, да частим камикази једна тура! Ша кажеш? :):):)
    Мами, учам бе неделава иам колоквиуми секој ден, тиње, така да не се секирај, не праам вагабонтски ствари :) Све е под контрола, фала за 100те миљарди, пуса бек ту ју
    P
    А мУри и ти,ме пресече у сред најава,тибам руката тибам. :back:
    Рековме на пп продолжвиме така да ова е последниот коментар овде... читајте го внимателно воајери...

Со овие фенси теткиве од сличево активно се дружевме едно недела дена покрај преубавото ни Охридско езеро и како резултат на нашето дружење си заминаа дома со килажи (значи повторувам килажи, не години) ко овие.

Ти не да си секси... искри летаат од профилов твој... за албуми ич муабет да не почвам...
    Твојата сексоќа се граничи со изгрејсонце на ибица (незнам баш шо кажав али океј е :icon_lol:)

Дискусија на профил затворена...
    Продолжува на пп, воајери, спремете картички :zlo:
    Пер се сеќавам ама ме спанџуеш со неа? Знаеш дека на соученичка твоја сум и муж....за такви ме дааш еј

И аман не беше врз мене, пишав таму пред мене беше :pos::pos:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom