N
Поени од реакции
1.308

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• R
    Какво скопје бе што ти е тебе.
    нели гледаше дека цел ден бев на мсн . Само ти беше idle некое време,ама ај,велам,да не бидам досадна :)
    Сите тие сеанси што си ги прочитал беа по мсн :)
    Paparazzi фотка од Sequel :pipi:

Кога е таква работава, прва ќе ти ѕвонам! Независна сум и нејќам да ме заебиш на финта!
    Иначе мило ми е што сте си поминале супер и што ви фалев. Mwah!
    Викторчеее, жив си? Никако да најдам време да ти се јавам да се посмееме. Има муабети не дека не ... што за крајот на светов, што за опстанокот на животните, што оговарање, што чудење ... има, има ...
    Ај ако не заспијам и денес со кокошките откако ќе се вратам од Охрид, ќе ти се јавам.
    Уствари денес се собирате бееее ... ај утре сабајлечки ... еоеоеоеоеое!:vozbud:
    п.с. Убаво да си поминете и мене да не ме оговарате, океј?:back:
    не сум офтопик, ама ичччч
    си имам став и ќе си го бранам мојот став, ако сакаш ај да се кладиме дека не ќе е така.

јас ќе отворам тема после кај бевте за нова година?
    ак не напишат барем 80% од луѓево шо викет дека не им значи дека биле во некоја кафана јас глава ја сечам :smir:
    Хаха па мојот профил буди сеќавања на лалиња и рајски градини. Тешко на тој кој не разбира што пишува :) Иначе таа ми е од центарот за едукација :):pipi:
    Епа кога ке се договориме сите 3 ца и кога ке бидеме слободни во исто време сите 3 ца , и значи ке одиме некаде ние 3 ца може?
    И не сум заљубена ама ич!!!!!
    Да, да уште кога ја слушнав првиот пат се опседнав со неа. Текстот е...:nesvest: Стално викам дека секој треба да го знае тој текст на памет.:pipi::icon_lol: Една од подобрите песни воопшто според мене што се појавиле на музичката сцена во последно време.

Инаку мило ми е што сте си поминале супер, ама стварно јас не можев више папсана бев, башка загушливо, а и другарка ми исто сакаше да оди, така да моравме да напуштиме порано.:pipi: Се надевам дека денсавте и за нас.:vozbud::pos:
    еве баш ме потсети да си ставам, бтв што ти беше поентата со прашањето? :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom