Oblivion
Поени од реакции
128

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• А
    Обливион ти играше со Тее. така колку заврши резултатот ме интересира ?
    Пошо обожаваш аплифт, барај го ова..

Robbie_Van_Doe_-_Correlation_EP-(ZIRENZ) 2008
    Sphinx_Vs_Plexland-Milenia-REPACK-(NS015)-WEB-2008
    Abstract_Vision-No_Way_Back-WEB-2008

И се друго можно од Digital Nature, Manuel Le Saux, Paul Miller, Vast Vision, Carl B, Shifted Reality, Temple One и Steve Allen...Најдобриот аплифт лежи во овие артисти :D

Поздрав
    абе сите се во групи поделени никој не те пули... поќето имат девојки и со нив излегуваат а други во сосема друг филм-не се дружам многу со нив нити сериозен муабет имам со нив, мислам...разбираш...скроз различни луѓе... па шо мајка барам со нив...

абе остај не се замарај со мене :helou:
    абе работата е шо не излегвам многу, всушност ич... немам друштво за излегување во сабота :helou: фала за советот...
    Хах, штом незнаеш што е, сигурно не си... 0day FTP ти е место за добивање на тазе изданија на музика/филмои/игри/серии...:)
    пер слушни го парчето... не е истата... фак... нигде неможам да ја најдам симнав се можно од сензејшн и нишо неможам да ја најдам.. а у коска ми влезе траката...
    бате гледам си пишувал во темата помош во подфорумот игри
    ај ако можеш да ми помогнеш.....
    ја играм таа bully со средношколците играта и од пред некое време почна да ми се појавува don't send и ми се укочува компјутерот треба рестарт ај ако можеш помогними и пиши ми побрзо
    поздрав бате
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom