RockLady
Поени од реакции
50

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Што знам....
    Ја еве турам песне на мобиљкава, па реков да легнем, да послушам музика малце па да спием... и таќе.....
    Ти шо праеш? Глеам цела администрација на кајгана си ја стаела... па па па ....

...........................се.упикуеш...............?...............
    Ц, ц, ц, ц ... како не ти е срам што си го окапала!

Уствари, не ми се ни веруе дека си го окапала...
    Ете! Арно ти текна више, запнала ќе иде у школо и крај! :) Кулирај малце ....
    Ооо... кого видовмо мара и ја днаска кај веро. Се слимна од аутобус од скопје .... фраерчина човече!
    :)
    Морало? Не морало.... =)
    Едни едно викаа, други друго... ја неам намера да ме враќаа мене по 100 пута... ќе се ебаам ја. Или идемо или не!
    п.с. ако идеш у школо од досада, заш не излезе днаска? Аздисуеш.... увек си таква.
    Досадно ми е. Јеј! :)
    Хихи..........................................................х....................................................И..............................................х!
    Како бе топ, ич не пееше убоо, англискиот срање (искрено очекуев и полош да биде), а сценскиот настап, да добар беше....
    Ѓорѓе немоем да го преболим... :(
    Епа не ќе идем у школо. Па уште ако ја начекам Божана, да ми "предава" како мие смо биле глупаци, шупаци, кретени и смо нејќеле да идемо у школо, а она на времето едвај чекала да дојде сабајле... абе ајде... да искористим дур моем....
    Што ви е бе људи? Ако сакаш да се прошеташ иди на кафе, сврти кругче низ чаршија. Штрајкот продолжуе, си кажаја јасно на вести.
    Ја ќе си седим, и богами ќе учим хемија. Ако веќ почнале, дај Боже и среда да не ја учимо пошо ми е скурчено од праскана...
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom