RockLady
Поени од реакции
50

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• На работа да, и затоа не ти вратив со време, чкртав нешо бројки...
    Арна сум уште само ова стомакоболие да го немав и топ ќе беше...
    Али неам ја гајле трпам
    Еве сега се бев прибрала, арна сум бе со Леандра утепаф едно кафе брзинско и гитла хоум, какво тв бре, привилегија имаат само членови на Кајгана, друго не признаам!
    Ти како си ми?
    Арен, еве си седиме со колеги, се кандисваме да седниме да учиме :)
    Иначе, јас сум Игор, мило ми е :)
    Да де, ќе доем у понеделник =) И што дека, имам само 3 часа неам време ни да те гушнем. :)
    Ау... викендов имам за учење МНОГУ. нега на факинг болен и микробиологија.
    Еј, имавте биологија днаска?
    Хехе, тука сум за услуги :)
    За лесен не е баш, ама се совладува, само со време учење (јас никако да се убедам да седнам да учам :))
    Сега пред месец дена почнавме, малку е неорганизирано, само 3 дена во неделата одиме на предавања(не дека не ми чини:)) некој предавања не ни ги имаме одржано.
    Ама го сакам факултетот многу :)
    За некој 4-5 години барај ме за услуги:)

Ти што учиш??
    кај нас нема снег и не дај боже во брзо време да има зш мразам снег,а кај вас завеа ли да дојдеме на скијање?
    И таќе ти викам, сеа знам дека замина у школо ама мене ми е досадно, па реков да ти пишем.
    Не ми се иде утре у чаршија. :) Ќе праемо муабети на мсн и ќе ти дадем линк од секс, дрога и рокенрол што ти кажуев у школо, малце да ти се згади... ок? :)
    И таќе... И како пројде у школо? Те праша хемија? :)
    :pos:
    Па јебем му, не ти тражев совет! :) Ај сеа иди у чколија и доби четворче (пошо нејќеш петче) :)
    Абе ја научив само за алкини и диени. И не за џабе свекако ќе морам да одговарам, кад тад :)
    Е што ако губиш аналитичка? Шо ако губим информатика? Па хемијата ка предчас ми остануе. И после па на втори.
    *head shot*
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom