RockLady
Поени од реакции
50

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Ги мрзим алицикличните и ароматичните. Само диените ги сакам. Најмалце има. :pipi:
    И да, нема да идем у школо...
    Мојт да казиме супер:)
    Сега нашкола, после малце дома и така. Ти како си, шојмат ново?
    Yup, и на нас истото ни го кажа... Ама мене тој дел ми е проблем, па да му еем све ми се меша! Де негде три водорода треба, де 2, де негде двојна врска негде тројна... аман! Не идем у школо. Ајт чао.
    Правен во Битола прва година.

Ко сме кај снегот, заврна во Бт ама малку. Сабајлево ни едно снегулче немаше..
    Многу сакам снег :)
    хмм да се надеваме дека ке пројде и тој период, што знаеш ти за во сабота ке се учи ли или пак следната сабота ке учиме ?(оваа сабота ич не ми се оди)
    учам гимназија(најглемата грешка досега во животот)а тти што учиш и ти ли медицина ??и јас цел ден си го прелегав а утре ако испршуваат има да се сликам пред табла
    ее што да ти кажам прави уживанции али утре ке има диктатура затоа што само еден од класот бил ха ха, ти беше ли да садиш дрвца ха ха или уживаше?
    хехе... абе демек ке садиме дрвца ама ништо, па еве малку на кајгана, тепам време... ти како? засади ли ја иднината?
    Јооој, и ја книга не фатив. Ама нешо разглабав ноќеска дур немаше струја :)
    Абе.. живот се нема без струјава! :) Бррр... ми студи....

Ја моментално јадем :) хехе.. и ќе идем да учим. Ти шо ми праеш? :)
    јас секоја недела сум прва смена(човек да пукне од нервози) срека утре што не сме во школо и ке се изнауживкам дома
    Хм, со оглед на то што имам 250 страни за учење а јас досега само 2страни имам научено, можи да се речи дека сум добро.
    Сега идам од на кафе камен ладно надвор, само за дома седење.
    Понеделник и вторник ми се слободни од на факултет, ете и утре нема да имаме предавања, ама џабе надвор врни турва, ладно е.. дома ќе седам место да прошетам малку.. и ќе учам :(
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom