Емче, јас добра сум ти како ???
И ме разнебиди уште рано посабајлечки со ова шо си ми го испратила на профилон мор.....
Треба да ме поднаучите ич незнам како да ви ставам сличиња и такви работи(тутурутка)
Емммммма, имај среќа што надминав лимит и за аплоад на слика ми треба време колку што и треба на баба ми да ископа нива.
После први, да знаеш какви интересни слики за профили спремив
Ок бе, важи, нема проблем. Договорете ми место и време, ја доаѓам на лигавење. АМА БЕЗ ДЕЦАТА ДА НЕ МИ СЕ ПОЈАВУВАТЕ. У супротно фацата нема да ми ја видите.
Јас сакама Струга да одам, порелаксирачки ми делува (нема дечишта пијани да замараат), ама муж ми сакал Преспанско... кој знае на крај кај ќе отидеме, за надвор не сме ептен пат треба да утепаме а за 10 не ми се исплати дечките да ги измалтретирам максимално и така... штом биде официјално ќе ве информисам, а ако идам у Струга обавезно ја договорам Дивне на упознавање(коа ќе и ги пуштам малине има да ја истурат од бацки)
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.