rossonerka
Поени од реакции
889

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• еј види ја сеа =)
    па тоа само ми ја подобри ситуацијата, ми беше поттик да бидам пожива на колоквиум :)
    ајде утре со лес на испит :)
    Непишано правило е пред испит правиш се друго освен што учиш и легнуваш да одмориш :)
    Имаш време сепак до 14 за многу нешта :)
    Така, така...

Иде, фала богу. Кај да е, ќе стигне тоа што идело :) Ај па ако отварам фирма, да те барам ако се правникосаш :)
    Ма добро ти шо ми даваш детален извештај, него шо си запоседнала на форум ако полагаш утре? Ај таму да спиење :)

То за испити кои ти се надвор од интерес, знам како е. Ама немој да мислиш дека нема да ти се најдат некад. Бар како елементарно знаење. Затоа, учи си и кулирај си...Дали не си среќна кога учиш? :)

И не ме викај Кире Бананамен, ќе ти се налутам :))))
    абе ја кога и да се уклучам на мсн или те нема или учиш и затоа не ти пишувам:) љубовта окупира, да, ама си седам ја на мсн и кајгана, мислам од таму и ми е и љубовта, знаеш ти:pipi:
    а за јуве навивам само оваа сабота, за мое добро.му кажав и на итар пејо, си останувам ја на црвено-црната комбинација, дури ни љубовта не може да ми го наметне црно-белото комбо хехе:)
    Знаев дека тоа е причината, ама џабе ќе се нервирам сега. Здравје, кредитот не ми бега. :)
    па ај сеа вака просто да резонираме,мене да ме замоли машко и да ме замоли женско кого ке послушам :pos: :pos: ?!?!
    Јас се водам по основни логики само :icon_lol:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom