Lavanda
Поени од реакции
66

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Оф... Ќе организира папратот, мора. :pipi: Ама и ти да се појавиш. :vozbud::smir:
    F
    знаеш сајбер секс?
    ај учи не..постара си хахахахахахахахахахаха
    Лаванда, а тебе кога ќе те видиме на кафе - собиранка? :vozbud:
    F
    Јас се кувам..божем излегов на кафе да шетнам малку,кафе се сторив, низ нос ми излезе од топлово.
    инаку од досада почнав да пишувам безвезни постови глеам почнале и да ме бришат.
    тоа за соновите не ни отварам многу лажење ми се фаќа..
    F
    Место: старо блу кафе спроти фреш гтц
    слики: нема! од многуте фотоапарати ниеден не беше донесен..ај следен пат, се надевам ќе бидеме побројни
    F
    тоа со фудбалот, бевме вчера да гледаме ја,крејзи, емма и џену грл..
    а петокот..значи масовно собирање, тоа тиквата ја чекавме умревме на топлото и ајде викам ќе идеме (претпоставував дека заглавила до сабајле негде) па коа ќе стигне ќе се јави.
    се сместивме се упознавме леле леле мераци што да ти кажам..
    и ете после некој саат се комплетиравме ситејас сетав по масите, си најдов ново гушкало(емма), и иако беше многу топло не ни текнуваше да станеме да си идеме..
    почнаа да стануваат да си одат испраќавме, имав пофалници за организацијата и така...шо знам немаше некои испади или проблеми среќа горе кај што седевме сами бевме, па не не истераа
    F
    таа вчера за фудбалот или таа од петокот кај што бевме масовно,чопоративно собрани?
    F
    да повелете?
    што тоа вас ве интересира?
    кажуј понабрзо што те интересира се спремам за скопје.. полагам денес во 5 али она студентскине прашања ми работат до 2.. и морам да се шлаам низ ск од 12
    па јас си закаснив саат и пол пош заглавив маракана претходната вечер и се успав... али од тоа што фатив беше супер
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom