Тикви4ка 24 јуни 2008 немав обиди да те разбудам... само еднаш ти титнамв и се комирав и јас.. дури сега се освестувам
Тикви4ка 23 јуни 2008 мило глеам нешто си зезнал... да печатам поканите или сепак да те почекам да не треба да одлижуваме?
F Foxy`BuTTerFLY 23 јуни 2008 оооооооо умен тој..знае кога и кај треба да се умилкува..хахаха коа ќе прошеташ наваму?
F Foxy`BuTTerFLY 23 јуни 2008 што се љутиш одма, се зафркавам леле... ај ќутам да не те нервирам веќе
F Foxy`BuTTerFLY 23 јуни 2008 Така? ако е за така и на госпожата можеме да и најдеме нов партнер шо викаш ти?
Тикви4ка 22 јуни 2008 што ќе видам бе? што мислиш дека си што ми се закануваш а?... ти кога акаше јас не викав ќе видиш ти
F Foxy`BuTTerFLY 22 јуни 2008 за формуларот јас сум крива јас и го дадов одамна.. инаку дај најдси ми партнер за на свадба, сама ли да идам?
за формуларот јас сум крива јас и го дадов одамна.. инаку дај најдси ми партнер за на свадба, сама ли да идам?
Тикви4ка 22 јуни 2008 готово... крај... два пати не ми поднесе пополнет формулар за излегување.... тоа неможе да се толерира.. башка те изварав вечер
готово... крај... два пати не ми поднесе пополнет формулар за излегување.... тоа неможе да се толерира.. башка те изварав вечер