Hellz Guardian 9 ноември 2008 Па не ги стаам сите стаав некои од поубавите.Сеа уше ке стаам компилација од сите 42 гола минатата сезона и толку.
Па не ги стаам сите стаав некои од поубавите.Сеа уше ке стаам компилација од сите 42 гола минатата сезона и толку.
I I Ilumious 9 ноември 2008 Леле, јас па цело време се прашував што влече, да не се сели си викам? Боже, детеноо...
Ј Ј Јован 8 ноември 2008 па охрид сум си бе... шо ми мојш... кај сакам ќе си одам... слободен чоек во демократска држава... и ќе виш ко ќе ти дојдам таму кај орцета...
па охрид сум си бе... шо ми мојш... кај сакам ќе си одам... слободен чоек во демократска држава... и ќе виш ко ќе ти дојдам таму кај орцета...
Ј Ј Јован 8 ноември 2008 од охрид немат поубав нигде на светот... ти инаети се колку сакаш ама така е...:baeh:
rossonerka 7 ноември 2008 [IMG] сакам ваква посовремена машина ај ќе му речам на тато за овој 8ми март :) а знаеш дека ми ја купи тато за 8ми март машината? :icon_lol:
[IMG] сакам ваква посовремена машина ај ќе му речам на тато за овој 8ми март :) а знаеш дека ми ја купи тато за 8ми март машината? :icon_lol:
I I Ilumious 5 ноември 2008 Се караат со Кате која да прави ручек и ако и се паднал редот на Мица, oh my...