N
Поени од реакции
1.308

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• R
    Абе нее,не беше ептен нож до коска. Закочи на време.
    Ама он е крив он ! :)
    Сега сум во ред. Глава ме боли и имам низок притисок. Да,во ред сум :pos:Тешко вадам заби. Како сипаница пута 5. Се сеќавам кога ми растеа катници...:pos:
    Викторч,имаше ли маки ти со забите? Ааа...
    Сеа ќе си легнувам,имав потреба негде ова да го пишам не се издржува :pos: па веројатно ќе подразмине,таман и апче се напив...
    така да,утре ќе се дружиме со ладна глава и сценарија на мсн :)
    Ајде,добра ноооќ!
    :back:
    Ќе ти кажував нешто, ама ќе ми дојде мама и ќе шетам по продавници. Ќе дојдам покасно. Ако не си тука, мисли се што ти спремам. Нешто за поскапување на струјата е де ... или за владата беше ... сеедно, се разбираме.:pos2::pos2::back:
    А знам за оригиналот,само што изведбата во живо повеќе ми се допаѓа,поенергична ми е некако.:)
    :pos: фала бачко за сликава незнам дали ја има на официјалната галерија ако не стави ја...кога пак на чајче :vozbud: :smir:
    Виктор,едно големо фала што ми го откри постоењето на видеово!:vozbud:
    Се заразив со песнава,цело ден го пуштам видеото.Делумно заради песната,делумно заради плакнење очи!:pipi:
    Еве сеа кај и да е ќе бидне пак нешто од урбаната ѓубреста поезија моја:)
    Само да се одморам од клатење у бус:)
    R
    Кафе мафе а :pos:
    Ај. Се слушаме,вечер сигурно ако не сеа,денеска сум поолабавена со материјалов.
    R
    Не сум јадела,мада знам за шо ми зборуваш :)
    Се дружиме негде за 20тина минути,одам да спржам нешто :)
    не немаше никаква задна намера,али црвени давам за глупи или прости постови а не за поинаков став од мојот,поздрав
    Викторе,се врати а?:) Како Јуроп?Добра е жива,здрава?Да не ја мислиме?
    Него,шо сакав,а да...Скај не ми го чепкај многу многу...:icon_lol::icon_lol: Не викам и дека Ајс не е неодоливо секси (:pos::pos::pos::pos:),ама Скај...:drk::drk::nesvest: Ќе си го земам дома и ќе си го чувам во витрина и ќе бришам прашина од него.(Како да не,може и ќе го чувам во витрина:pos:)

You give a picture, and you get one in return.
    Because that's what people do. They are all about giving and sharing. Right? :(

Anyhow, thanks for the photo. It's actually a good one :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom