Serpico
Поени од реакции
704

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• ¯
    Не го имам, и не ни сакам.

Јас со Госпот, ти си Боби, време ке дојде, ЈАС против тебе. АЛФА И ОМЕГА И ДЕЛТА И ГАМА против бубашваба.
    ¯
    Го имаш видео Златан? А?
    Е ако не, чекај ко ке играш против мене.
    ТЕписонче руско :)
    ¯
    СЕа ми врате лоши спомени, ко ти ја скршив кичмата и ногата (со дриблинг нормално).

Не си фер, т.е Нефер си :)
    Шо ако ?
    ¯
    Не ја знаеш? АЈ ке ти ја отпеам кога ке се видиме. И таа другата ја знам и таа ке ти ја отпеам.

лав хагс кисес анд дриблингз, латс оф дем!
    ¯
    Ја знаеш новата песна на Бјело Дугме - Дриблеру Млад! ???
    ¯
    шо се гледаш на мој профил, ал чарџ ју фор дет!!!

Ама суперстар!!!
    N
    Друже ќе те барам до 12 саат утре да ти потврдам точно во колку ти е терминот.
    Измеѓу 17 и 20ч би требало да те примат.
    Од спомнатите средства нема ни доле,па ми нудеа да ми пишат рецепта...па сум терал упм.
    Се...се... само гледај да не отечеш до утре.
    Овој вторник ќе го пропуштам бидејќи го има пренадминато лимитот,ама од следниот вторник давам чесен пионерски збор дека ќе бидам одговорна.:)
    N
    Doma nema ni edno od nabrojanite.
    Do pokasno (za maks. saat vreme ke znam dali i sto ima u ordinacija).
    Ako ima ke ti gi donesam i ke pieme edno kafe.
    Pozdrav,ke ti pisam pak u srok od maks saat vreme.
    N
    Rovamycin se antibiotik koj sto najbrzo deluva i se preporacuva za selektiranata regija.Pokraj drugoto,se preporacuva i za paradentozni slucai.
    Dobro bese da zemes barem Ampicilin,cisto kako priprema za do utre,zatoa sto ti kazav deka se raboti za nekakov proces i se plasam da ne oteces do utre.
    Kako i da e... (sega stanav od spienje) ke proveram sto ima po doma i ke ti pisam pak.
    Messangerot mi e u kvar (primam ama ne davam poraki-t.e pisuvam ama ne gi dobivaat) ke ti pisam poraka tuka pak,i ke ti kazam u kolku saat utre imas termin.
    Dali ti imas nekakvi obavezi utre,i ako da od kolku do kolku saat se?
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom