Aaaaa
Никад!!!!
Намерно, много ме нервира тај целокупна сага около тој бледо дете сс магичну моќ.Још 17 живота да живу, никад нема ни минут да глеам/читам за туј дешафку.Сори, можда те разочара.
Ама бш тој ме нервира и сфи филмови сс Џејсон Статам.
Знам, иам чудни принципи.
Еи магионичар.
Ај напраи некој меџик трик и ургирај да се откључи тема за Египет у форум историју.Можда ке се развие некоја дискусија, обожаам египтологију,иам доста знање, пишуеф ми се такфи стфари.Фала унапред.
Птах те благословио! : D
Бреј, линк, абре линкиште е тој хаха
Не га собира туј, седамсто карактера има.Еве ти наслоф од тему...Египетска цивилизација, (почетничка) египтологија и ваши лични сознанија околу нив
Срце е пумпа за крф, а прф симбол за срце потекнуе бш од Египет.
А овј моменталан симбол е од стару Грчку.А коцка е геометриско тело.Досадан сам како Шелдон Купер хахаха
И мене не ми е читана, сем овие 3 кои ги преведе Ѓурѓа и нешто што имав на српски (Очи свинге и уште 1-2), но мислам дека Chariots of the gods убаво е разглобена во една епизода на Ancient aliens, плус има добар документарен за изворноста на книгата, уште кога работел во хотелиерството па до концептот на идеи од кои е составена книгата.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.
: D