Кајгана форум

Хоуп
Хоуп
Па нели се откажа од мене не си ме сакал веќе? а кога трчав по тебе и се правев за тебе се правеше недостижен, сеа молиш ко демек не знаеш да напишеш серијски убијци да излезе темата или да скролаш мои мислења па по 6тото ќе најдеш сега имам пишано брзо, немаш заборавено ти опасен лисец си. Ах бе Џонтра, со моите тактики....
Џ
Џонтра Волта
намерно бе, за пак да ти се приближам, да те прелажам и пак да те повредам на крај ;)
  • Тажно
Reactions: Хоуп
Хоуп
Хоуп
Те заборавив. Мачно, тешко но успешно.
Џ
Џонтра Волта
Самата се лажеш.
Хоуп
Хоуп
Знам, претешко е, ама никогаш нема да ти се вратам!
Џ
Џонтра Волта
Апсолутна лага во која ни самата не веруваш.
Хоуп
Хоуп
Решив, ја заклучив нашата љубов во со катанец, го закачив на мостот на љубовта во Милано, нашиот град и клучот го фрлив. Толку!
Џ
Џонтра Волта
Секако, а резервните клучеви уште ги чуваш у фиока.
Хоуп
Хоуп
Немам фиоки, се искршив кога ме напушти.
Џ
Џонтра Волта
Стаени ти се позади рамките со слики, скриени, за да не ги види маж ти и да те распрашува.
Хоуп
Хоуп
Рамките ги тргнав. Тогаш ти ме копираше и затоа ме потсеќаа на тебе. Сега е само еден обичен голем бел ѕид кој не ме потсеќа на тебе зошто бојата на твојата душа е црна!
Џ
Џонтра Волта
Па баш белиот ѕид ти е тактика да те потсеќа на мене, пошто ако го офарбаш црн сите ќе те прашуваат зошто црн ѕид.
Хоуп
Хоуп
Кои сите кога немам никој, единствено те имав само тебе, откако ме остави сама сум со тие бели ѕидови, но ќе преживеам, ќе ми помине, ќе те заборавам.
Џ
Џонтра Волта
Имаш семејство плус некои пријатели, комшии и сл.
Се фати во лага сеа, викаш ќе ме заборавиш а погоре у коментар имаш пишано дека веќе си ме заборавила.
Хоуп
Хоуп
Добро признавам, не можам да лажам, голема ми е љубовта спрема тебе!
Џ
Џонтра Волта
Така е, сега полесно ќе ти биде откако конечно си призна самата себе.
Хоуп
Хоуп
Ќе ми се вратиш?
Џ
Џонтра Волта
хммм, што добивам за возврат?
Хоуп
Хоуп
Lajkovi
На врв Bottom