Кајгана форум

Хоуп
Хоуп
Така ме доживуваш?
Shawn Spencer
Shawn Spencer
Те доживувам ко многу убо чупе. А ти мене ко бубуљичар. :(
Хоуп
Хоуп
Неееее, се надоврзав само на последните муабети, нешто читав шипки ова она :D :D
Shawn Spencer
Shawn Spencer
@Хоуп Хоуп'с нот мед ат ми. Не знам дали пратиш Бруклин 99, таму има еден лик што често го користи делот the name оf your sex tape. Затоа се нашалив на твоја сметка.
Shawn Spencer
На врв Bottom