Кајгана форум

Cassaro
Cassaro
Да да :D
парва
парва
Брат не играм више сс тебе : D Нема смисла
Од куде да пукнеш, прво мене ме убиваш, криво ми е, џабе даам паре за сметке за интернет : D hahahah
Cassaro
Cassaro
Ти си многу смешна фаца :D
Cassaro
Cassaro
Од нареден пат играме од иста и нема да те убивам ветувам :)
парва
парва
Криво ми е што те банирале, ако стфарно си толко про.
И ја сам од тија што плачесфа дека читаш. И ја читам, ама књиге : D
На врв Bottom