Кајгана форум

OMG!!
OMG!!
Насловот не на Инфомакс не ни има врска со статијата, ама привлекува клик... Мислам дека на Скопјеинфо или така нешто го прочитав истото само под нормален наслов. Лично не верувам дека ќе ги ослободат...
На врв Bottom