Па не измислува никој правила, очигледни факти се тоа. Дискутабилно е дали е офсајд, значи не е очигледна работа или нешто слично. Џабе плачат Ливерпулци, сами си се криви за она што им се деси.
Брееее ама си им се фрлил на Ливерпулцине ))
Мене криво ми беше многу шо не тепаа, ептен ми се симпатични.
За муабетов јас друго ти потенцирам, значи е дискутабилно дали е офсајд или не, и нормално дека кога се работи за милиметри дека не може судијата да види, особено без вар, и ништо страшно, грешка ко грешка, ама муабетите во темата од некои беа дека се работело за мал офсајд, а ја таква работа не познавам.
Па не видов некој такво нешто да искоментира, демек мал офсајд е и не требало да се свири, остави го Пеја спинува цело време да му ебам тоа корењата на фаца што ги има. Инаку и јас ги сакам Ливерпул, за нив сум од англиско првенство и најдобар фудбал ми играат, ама џабе кога немаат менталитет и не знаат и водство од 4 гола разлика да сочуваат, нешто налик мојот тажен Интер.
Џабе е сето тоа за Интер, додека не видам 38мо коло и 3то или 4то место до името на Интер не им верувам. Премногу лузерски менталитет имаме наталожено, добиени утакмици губиме, екипи ко Спал не доминираат итн итн. Интер требало нервоза или дијазепам да се вика, најидеално име за тимот. Инаку Лацио денес убаво ја усра и ги искомпликуваа работите дополнително, пошо сеа мислам со Наполи играат на гости.
Да, у сабота у Неапол. Многу фалеше Савиќ денес..
А на Интер јас мислам дека друг им е проблемот, нешто се дешава у клубот, тие шпекулациите за кланови држат вода, некои работи шо немаат врска со фудбал. Мора тоа да се реши, пошто секоја година е истото, нема логика цело време да е ради тренер или играчи, нешто позадинско шо не го знаеме
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.