Кајгана форум

Goodfella
Goodfella
не се вади сеа :Р пристрасна си за лала ленд.. прва си да искараш некој шо го хејта :D
Corvus
Corvus
Таман работа. Не е прв што го хеjта, ама е единствен што 10 пати ни кажа дека е глуп и не заслужува Оскар, на негледано. Jас можам пристрасна да бидам за Mr & Mrs Smith, тоа нема да го смени фактот дека филмот е крш
Goodfella
Goodfella
па може за некој филм на негледано да каже оти ќе му е неубав, а објективно може и добар да е... си го познава вкусот, знае шо може да му се допадне, шо не, ти не?
Corvus
Corvus
Agreed, комплетно.
Ама вкусовите се небитни кога се зборува за тоа коj филм е за Оскар, коj не, така?
Да не ме разбереш погрешно, не те убедувам ништо, само ти кажувам каде е комуникацискиот jаз во муабетот со дотичниот :D
На врв Bottom