Кајгана форум

Zlatikevichius
Zlatikevichius
Не. Вреди, или да не се обидувам?
Хоуп
Хоуп
9 од мене има, и заедно со Фарго ми се омилени од нив. АМА, јас ги сакам Коен. :))
Zlatikevichius
Zlatikevichius
A Serious Man го имаш гледано?
Хоуп
Хоуп
Не тој и Hail, Caesar не ми изгледаат баш ко за мене.
Zlatikevichius
Zlatikevichius
Страшни се, обата. А пак кога некој ќе го стави A Serious Man во некаква листа на најдобри, ме боли лицето од facepalm-от што следува потоа.
Zlatikevichius
Zlatikevichius
Јас единствено се мислам да им дадам уште една и последна шанса со Inside Llewyn Davis. И толку.
Хоуп
Хоуп
И на Miller's Crossing. :)
Хоуп
Хоуп
Ти мене сакаш да ми го земеш пакетот сано сокчиња со кратките а...
Zlatikevichius
Zlatikevichius
Хахахаха, да да. Ко божем јас глеам филмови за да билдам бројка.
Хоуп
Хоуп
Те нема ич во клубот, немој да забегаваш пошто се осеќа ептен празнина!
Zlatikevichius
Zlatikevichius
Таков ми е периодот. Затоа ти реков - немој да ми замериш ако не успеам да го изгледам, па и неколкуте наредни. Ветувам дека ќе се вратам еден ден, во полн сјај. ;)
На врв Bottom