Кајгана форум

Zlatikevichius
Zlatikevichius
Целиот филм уствари се случува во мозокот на некој 5 секунди пред да умре. Кога прв пат го гледав, ми беше ептен mindblowing, и тоа баш на крај кога сфатив дека залудно сум барал логика во сѐ она што до тогаш го гледав.
Хоуп
Хоуп
Ништо посебно.
Хоуп
Хоуп
Подобро Нада него Злата :D
Zlatikevichius
Zlatikevichius
Па ти викам јас. :D Welcome back!
Хоуп
Хоуп
Фала! ^_^
Хоуп
Хоуп
Zlatikevichius
Zlatikevichius
Јок, не е тој!
Хоуп
Хоуп
Знаеш во недела на кој му е роденден?
Zlatikevichius
Zlatikevichius
Немам поим. Кому?
Хоуп
Хоуп
Некој што ни е на двајцата мноооогу мнооооогу драг.
Zlatikevichius
Zlatikevichius
Не можам да се сетам...
Хоуп
Хоуп
Клубот наш :))))
Zlatikevichius
Zlatikevichius
Aaaaaa, хахахахахаха. Јас па сите можни луѓе ги поминав. :D :D :D
Хоуп
Хоуп
Не бе какви луѓе :)) јас и поклон имам, ти друго мисли си :D
Zlatikevichius
Zlatikevichius
Аии, требаше да си молчиш, сега ќе умрам од нетрпение за подарокот.
Хоуп
Хоуп
Ццц сега откако кажа, нема да биде интересен мојот поклон :/
Zlatikevichius
Zlatikevichius
Ај, ќе избришам
На врв Bottom