babydol
Поени од реакции
92

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• СРЕЌЕН РОДЕНДЕН...

нека ти од овог дана крене на боље, да имаш за све снаге и воље, да живот ти буде ко најлепши сан ..Од срца ти желим Среќен роденден
    Е па ај среќен роденден со задоцнување. :kesa: :smir: Slide 3 .O {color:black; font-size:149%;} a:link {color:blue !important;} a:active {color:#C0504D !important;} a:visited {color:purple !important;}
    да, да, дојдоа, наместија, се е супер, досега местев канали на тв, сеа седнав на интернет :vozbud::vozbud::vozbud:
    суперишка:pipi:
    фала многу:back:
    кажи адреса кај да ти пратам 100 грама кафе :pos::pos::pos:
    или дај мсн па ќе се договориме кај да пиеме кафе :helou:
    хехе ам последно време слабо посетвам кајгана па зато сум закаснал со одговорот, еве ак забележвиш и профилов ми е несреден :D:D(за разлика од твојов на пр.)
    ајт биди ми поздравена :)
    Гарант ќе се опуштиш и ќе запознаеш некое по фино момче веруј.. патем се најубаво :)
    И ако те замара уште викни да го истепаме ...мамата!
    Абе невреди да се трудиш за некој таков, едно ставно пробај да се олабавиш и да продолжиш понатака, и ако треба земи трчај секој ден и тоа помага..
    СЕ нервирам со постојат такви кретени од луѓе, да сум јас на твое место до сега имаше сакат да шета.. што се замилува он бред пит или незнам шо, абе одма го ногирам, знам дека ти е тешко ама збери сила, стварно има некој кој вреди да се грижиш за него и да правиш се што треба.. :)
    Мислам дека да, после напорниов викенд, преживеав како и сошто сепак дробро , вие како си поминавте, беше ли забавно
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom