Кајгана форум

Erich Zann
Erich Zann
Jaс од никогаш не сум ги сакал AC/DC како бенд, крајно досадни ми биле и монотони. А GNR пак уште помалку. Несомнено во AC/DC има талент и квалитет, само стилски не ги можам. И сега кога не можам нешто стилско, и кога на истото му се додава најголемото срање (Аксл) во случајов, бетар работава иди :D
Ron Burgundy
Ron Burgundy
само хејташ :D
На врв Bottom