Кајгана форум

blanco
blanco
Брат јасно секого го иритира тоа , ама ако не ти се допаѓа човекот имаш копче игнор.

Греота е на таква претстава на Јуве и толку пофалби од цел форум ти да се зафаќаш со одделни членови.
DeviAngel
DeviAngel
Трпам времиња ми пукна додуша и дома се изнервирав нешто не е форум место да се тушам али одлепи. А да иначе ств мислам дека без Робен не се истата екипа најсериозно, на крај краева нигде не реков дека се просек тим без него, без него ми се во ранк Јуве, Челзи што пак е мислам комплимент без најдобар играч да си во тој ранк.
На врв Bottom