Кајгана форум

ManowaR
ManowaR
Совет е од еден постар човек, така и тој, си ги носел цигарите и упаљачот десетина дена, после ги дал на еден колега цигарите, а на друг упаљачот и еве го, 25 години нема запалено. Ќе се помачам малку... :)
Џ
ЏинЏер
Ми даде и мене мотивација, може ќе ти се придружам во откажувањето :D
ManowaR
ManowaR
Ајде, никого не успеав да натерам да ме поддржува до сега хаха
Ќе се мотивираме взаемно хаха
Џ
ЏинЏер
Како оди? :D
ManowaR
ManowaR
Последна цигара на 29.02.2016 во 23:45 :)
Си ги носам со мене, ама не пушам. По дома веќе чачкалици за заби нема сите ги изгризав хаха
Ќеиздржам, па што сака нека биде.
Ти се реши ли на откажување ?
Џ
ЏинЏер
Последна на 29.02 во 23:55, па ќе видиме до кога ќе трае :D
На врв Bottom