Кајгана форум

Miss Paranoia
Miss Paranoia
Па ја кратка врска не сум имала и се најдов засегнтата од овие предупредувања :)))
Agda Beata
Agda Beata
Исто. :D
Stefan-kobe
Stefan-kobe
Ја долга врска не сум имал :v Ама имам некој магнет према тие со долги врски, не знам што е работата. Т.е. они имаат према мене, ваљда сум многу утешителен човек хаха
Miss Paranoia
Miss Paranoia
Многу фино ги тешиш изгледа:) Или па оставаш впечаток на сериозен дечко, кој знае:)))
На врв Bottom