Кајгана форум

M
Moon Child
Негде крајот на 3та средно ги открив, и ги слушав до крајот на 4та. После ретко. И сега со години немам оторено да ги слушам, ме вратија во средношколските денови :)
Erich Zann
Erich Zann
Епа и јас тоа што имам од нив потслушано покрај другарчево до тој период некаде било. Пошто средно заедно до 2010-та учевме и кај него дома обожаваше да ги оптегни на цел глас x)
M
Moon Child
Значи јас сум 1 година постара од тебе. 2009та завршив, во мое време беше Токио Хотел манија, ХИМ и најезда Најтвиш фанови. И машко и женско се. А7х слабо кој за нив знаеше.
M
Moon Child
Морам уште ова да ти го пренесам. Коментар од Јутјуб
"Oooh, I'm a true metalhead, I listen to Cannibal Corpse and Celtic Frost, and my favorite album is "Rust in Peace" from Megadeth. This Avenged Sevenfold thing is shit because I say so."
На врв Bottom