Кајгана форум

Zlatikevichius
Zlatikevichius
Хахаха, де бе! Па милион емоции ти поминуваат тогаш низ глава. Кај да не се расплачиш. :D

А само да знаеш колку не сум плачко. Тврд ко орев сум! :P
Artemisia Vulgaris
Artemisia Vulgaris
Не бре, поштуем, плачи си! :D
Јас сум плачка. Особено кога се соживувам со луѓе, а ти како ја имаше опишано целата таа дешавка, како мене да ми се случила ја доживеав. :D
Zlatikevichius
Zlatikevichius
Јас не знам на кого сум излезен: дете на родители плачковци, а едвај солза пуштам.

А за дешавката, имаше многу детали, ситници кои да ги опишувам, којзнае колку време би ми одзеле. На пример: кога е лута, жена ми вика и не бира зборови, па тоа и беше една од причините заради кои се решивме да не присуствувам на пораѓајот, зошто 100% бевме сигурни дека ќе се испокараме таму и ќе направиме сцена...
Zlatikevichius
Zlatikevichius
...Така, додека одевме кон клиника, контракциите веќе ептен зачестија - на помалку од 5 минути, и таа не можејќи да издржи, ме опцу. Додека чекав и ми поминуваа де морници, де страв да не се случи нешто (некако последните недели ми изгледаше како се да коби околу мене), де тотална збрканост...
Zlatikevichius
Zlatikevichius
... кога ќе ми текнеше на моментот во колата со жена ми како вреска и пцуе, ме фаќаше таква смеа што некој да ме видеше можеше лесно да помисли дека сум сосем нетокму. :D
На врв Bottom