Кајгана форум

Erich Zann
Erich Zann
Taман е, да освежи тро :D
M
Malcolm van den Сабаховић
ти како ќе кажиш, така ке напрајме. :D
Erich Zann
Erich Zann
Го имаш или да го клам јас на странана? x)
M
Erich Zann
Erich Zann
Пред 5 сати седел, нека види нека кажи и после ние нека нека :D
M
Malcolm van den Сабаховић
Не го ни прашавме, то е најјако :D
Erich Zann
M
Malcolm van den Сабаховић
Види колку пријатели имаш на ЕФ БЕ

:D
Erich Zann
Erich Zann
1000 да го е*aм, имав 1007 ама ме бришат луѓето :D не сите сакаат да читаат глупи мисли и да слушаат глупи песни ебаго.
M
Malcolm van den Сабаховић
hahahahahahahhahahahahahhaahahahh
Коловрт
Коловрт
Како пред 5 саати бе, 5 недели се неам укључено на ФБ! :eek:
Erich Zann
Erich Zann
БанкарО прашува дали понудата важи :D?
Коловрт
Коловрт
Важи бе, з’ш да не_важи. :D
Erich Zann
Erich Zann
Ветено/сторено, остваруваме :D Со зравје да се пишува :D
На врв Bottom