Кајгана форум

Erich Zann
Erich Zann
Учам, а ко че учам имам напад со ретардирани мисли, особено ако предметот е крајно досаден и не се потерува :D (то четивото беше нешто ко одмор до следната тура повторување)
На врв Bottom