Кајгана форум

A
Andrew
фала ти, па да слушаме заедно некад
Misery
Misery
Прибидејќи сум во altered states, би ти било мака да пратиш нешто фино за слушање?
A
Andrew
Misery
Misery
5 лајка имаш, толку души сме во собава.
A
Andrew
поштуете gorillaz?
Misery
Misery
Ептен
Misery
Misery
Нишо брат, у твое име стонирам вечерва.
Имаш пиво, или било каква друга психоактивна супстанца (ако си фан)
за ова.
На врв Bottom