Кајгана форум

Cassaro
Cassaro
Треба да докажеш :D
Џ
ЏинЏер
Ај ти докажи го спротивното :D
Cassaro
Cassaro
На форумов е докажано дека нема еден нормален :D
Џ
ЏинЏер
Освен јас. Прашај кој сакаш од тие што ме знаат, ќе ти потврдат :D
Cassaro
Cassaro
Јас не им верувам на другите :D
Џ
ЏинЏер
Скептик еден низаеден :D
Cassaro
Cassaro
Зошто бе скептик ? :D
Џ
ЏинЏер
Зашто треба повеќе да им веруваш на луѓето :D
Cassaro
Cassaro
Им верувам јас на луѓето, ама не на сите :D
Cassaro
Cassaro
Плус сеа ми текна рече ќе организираш билјард,нигде те нема од тогаш
На врв Bottom