Кајгана форум

Peja989
Peja989
Добро, тргам :)
Peja989
Peja989
Претпоставував ама пак. Иначе, тргнат е банот и те молам. Знам дека имаш желба да се објаснуваш по таа тематика ама ако се отвори подфорум за политика, ќе тегачиш до сабајле :)
Inglourious Basterd
Inglourious Basterd
Дај ургирај таму нека отворат некој ќош. Вака етикети се лепат на секаде, прашања се поставуваат и забегува... Боље ќе биде и за вас да е на куп.
Peja989
Peja989
Мене ми е јасно, гласав и јас за подфорум политика и да го надгледувам, не ми е проблем ама знаеш кој го има главниот збор :) Ме напињаат само членови како оној вчера што се појави, демек трол, латиница што пишуваше. Ќе се појават и едни и други штаб спамери со кои што нема муабет а и сам знаеш дека ако неколку часа нема активен мод да ја пази темата, отиде у курац :Д
Inglourious Basterd
Inglourious Basterd
Супер беше тој. На почеток го погледнуваш, па после го перцепираш како што ги перцепираш малине кученца што ти скокаат околу нозе додека се движиш. :)))))

Инаку, знам дека ќе се накотат секакви. Ама пак се враќаат луѓе. Ете, на темана се врати добар дел од старата проВМРО екипа и направи баланс во мислења. Дали ќе се вратат не зависи толку од дали го има или го нема подфорумот, туку од поларизираноста.
Peja989
Peja989
Во право си. Плус, наместо да се политизираат вакви теми, ќе си има посебно катче за таа тематика. И јас сум за, се надевам дека ќе биде. Баш бевме во кафана минатиот викенд и зборевме и се клати лево-десно Ејсид, уште не е решен.
D
Daedalus
овој пеџа, каков педер е!
Не дигај раце Пеџа, „ееј не сум ја крив, шефот рече“, така и ВМРОвците викаат, неаме пари у буџет али шефот нареди да се трошат за 2014. <3
Peja989
Peja989
суптилно прерфли ја тука дискусијата. Али ми се чита, нема проблем :)
D
Daedalus
Не бе, тапа е тука, ја дебатирам за публика, не за да докажам поента! > . <
D
Daedalus
Шоу оф.
Inglourious Basterd
Inglourious Basterd
Ние вмровците почитуваме луѓе кои спроведуваат договорени политики, било да се партиски, или да се работи за политика на уредување на форум.

Така да, педер е констатација што не држи!
D
Daedalus
све по закон, гласањата, вработувањата, ендеците!
Inglourious Basterd
Inglourious Basterd
Лојалноста е побитна од законот. Ако прекршиш закон, завршуваш во затвор, а и тоа е за луѓе. Ако бидеш нелојален кон луѓе што ги почитуваш, ќе треба цел живот да се срамиш сам од себе.

Затоа мислам дека треба да му се извиниш на Пеџа за тоа педер.
D
Daedalus
не, немаше врска тоа со постапките на Пеџа, Пеџа постапи правилно. Но он е навистина геј.
Back
На врв Bottom