Кајгана форум

Apokalipto
Apokalipto
нема врска брат, 5 поста ми дојдоа со иста слика :D мало збунитис, инаку гадна работа што се е во рацете на 2 корпорации.
wicked_1
wicked_1
не верувам у корпоративни контроли, заговори и слично, али нека е, не сум ни некако заинтересиран околу таа тематика, у секој случај :smir: :D
На врв Bottom