Кајгана форум

Peja989
Peja989
За каква карта? :)

Иначе, во секое време брат, тука ти е да ти биде потпора. Мада, секогаш моите би ми биле прва опција...
KembaW
KembaW
Шо го напиша брат примерот,за во Црна Гора
KembaW
KembaW
Само обратна да е ситуацијата?
Peja989
Peja989
Девојка ми не ми побара тогаш пари, јас сам и купив :)
Хипотетичка ситација, прво би отишол кај моите, па кај другари. Ако немам излез, нема да ми биде срам во никој случај да и кажам. Дај ми, ми требаат.
KembaW
KembaW
Ај сеа и ти ,не по врат по тил :D А зошто не одиш прво кај неа?
KembaW
KembaW
Убаво викаш потпора.Ај еве истиот пример постави го во група во обратна насока тебе да ти требаат пари шо ќе речат девојчињава
KembaW
KembaW
И ја би направил како шо викаш ти,би кушил карта и се и ја делам исто мислење,дека се би направил за неа ама го очекувам истото од неа,во секоја смисла од зборот поддршка :)
Peja989
Peja989
Не сакам снобовски да звучам, за да ме сфатиш погрешно ама ај ќе пишам, штом ме прашуваш. Не би им било проблем на моите да ми дадат пари, не би ме ни прашале зошто и требаат, нема да се објаснувам зошто имам таков однос развиено со нив...
Секако ќе и кажам нејзе дека сум земал од моите, за да не се чувствува запоставено во врска и ко да не ми е битна.
KembaW
KembaW
Не звучиш снобовски,нема врска,не ни треба да ми објаснуваш.Само сакав да те прашам зошто не од неа,кога ти би направил се за неа зошто не и обратно?
Peja989
Peja989
Во право си, зошто ако јас би го направил тоа за неа, зошто не и таа за мене. Ти викам, во конкретниот случај зошто прво би побара од моите. Затоа и ќе и кажам дека сум земал. Е сега, ако побарам од нејзе а добијам одговор „ејј не ти давам/позајмувам, кој ти е крив што си глуп и не мислиш“, односно ми продава памет а не ми излага во пресрет, тогаш доаѓаме до време за сериозен муабет дека тоа однесување не е во ред :)
KembaW
KembaW
Мхм мхм :) окееј . Не замарам повеќе,онака ме интересираше само :)
Peja989
Peja989
Не бе, нема врска, ионака ја чекам Џену да ме збере да глеаме фудбал :) Него, искрено, грдо би се чувствувал ако пример и се наоѓам за се’, буквално и кога јас сум тој што бара помош, добивам корпа. Тоа е стварно грдо, разочарувачко чувство и тука веќе се менуваат стварите...
KembaW
KembaW
Пипер невиден си ама ај :DD
Peja989
Peja989
Со тек на време ќе го смените размислувањето. Прашање е дали ќе признаете :D
KembaW
KembaW
хахаххахахахха :D у живо да седнеме на пиво да наприаме муабет може и ти да го смениш :D
Peja989
Peja989
Нема проблем брат, јас би за пет пива, не едно :Д
Донев
Донев
Еј добро е што ти улетав тука, истиов муабет ќе ти го правев. Има надеж, мислев дека треба се за неа, а не очекуваш ништо од неа, па и сеедно дали би го злоупотребувала тоа што го правиш :D
Peja989
Peja989
Никако тоа. Злоупотреба не е убава работа. Еве на Чичко Кумплунг последните мислења. Мажот правел се, дури одел и на пазар ама ја терал она да се симне до пред зграда и да му ги зима кесите, па да ги качи до горе. Класична злоупотреба. Непотребно си праи нервози по дома :v
Back
На врв Bottom