Кајгана форум

Mojso
Mojso
А казнени ? :(
blue ladybug
blue ladybug
Следен пат! :)
Mojso
Mojso
blue ladybug
blue ladybug
Ја па ради него те штедам, оти си му другарче.
Mojso
Mojso
Океј...ова е веќе сурово....ептен сурово ...
blue ladybug
blue ladybug
Прекини ги мајнд игрите со тоа што ќе ја залапаш!
Mojso
Mojso
научи се да уживаш во малите нешта :P
blue ladybug
blue ladybug
Јас уживам, ама ти се жалиш! :p
Mojso
Mojso
ц, затоа се кажува Safe Word на почеток...да не дојде до недоразбирање :D
На врв Bottom