Кајгана форум

M-1
M-1
Минус десет години знајш, гарант е тој али демек немат да го позјаме си додават плус десет години.:) Остај ти опасен е, виј го, еликсир живота, свега ми :)
kjara
kjara
Не, не, не јет тој. Да беше тој до сега ќе постираше марихуана наместо дињи. Туку, имат Анчо кажано дек живејт во Лисиче. Кј и да јет, за 10 години (да бидит жив и здрав) ќе се уфурат во филмон „Ново Лисиче будало“.
M-1
M-1
Веќе е тамо во тија филмојт али не е уште свесен, зш знам како е ко ќе бијт нештото посилно од тебе али послем ќе му текнит, ак му текнит?! Ак не здравје!!
kjara
kjara
Море, само да јет здрав и жив, да ојт тука на ворумов, да пишит пишајнци, да му ојме секоја година на роѓендан, та за то во какви филмој е кладен ич не требит да се сакалдисваме.
M-1
M-1
Браос ма Самовилке си ја знајш работава. :)
M-1
M-1
Двеста плус седум коментари, ЊОЊ, многу сум среќен, заради то сеа надвор во знак на добра воља ќе испукам едно пакетче петардиии!! Па заради то и ич не ме болит Тасета шо ќе речат комшиве.
kjara
kjara
Мишн акомплишд. :)
M-1
M-1
Еее место да речит ај и кај вас да и ифчекаме он важен е, само со шо да ги испукам петардиве сеа незнам дали со упаљач или од кибрит директива?
kjara
kjara
Од ќибрит директива! Тоа е најјакото.
M-1
M-1
Нека буфтет лошото по ними!!
:дедомразкајшопукатпетардисмајлиисесмејт:
kjara
kjara
@Anco, 3 и пол не е да се валкаш по под, 3 и пол е кога нешто не сакаш да констатираш, као у стилу види го овој се праи на три и пол, у превод несака да ме констатира/рецка. За валкање по под има други изрази: камен, леш, тиква, и други работи.
M-1
M-1
Јас пак мислев дек стварно се разбират, еваа!!
kjara
kjara
Требит појќе да се дружит со помлади. З’ш вака само глупости трескат.
M-1
M-1
Зато овије патизаниве од малава шо се дружет со мене све рабирет, јас се ангажирам да се во тек. А Анчо користит жица технологија и тастатура и се дружит со овије лиљипутанциве тука, али овије јас ги тренирам олдскул зато толку се разбирет.
kjara
kjara
100% те гледет ко БОГ. Ти прает метании, ти носет ракија, ти местет внучки од најубајте, те викет на слави, роѓендани, имендани, а мојт и од пензијана да ти давет тро од поштовање.
M-1
M-1
Вчера ми дадоја плешка од прасето шо го колеја, имет и по некоја внука, Климе нон стоп ми викат ех да беше внуками поголема тебе ќе ти ја даев, а јас секојпат му викам имат време ќе потпораснит па ќе се сефтосаме.
kjara
kjara
А од пемзијана ти давет тро париња?
M-1
M-1
Стегнати се комунистиве, абе се друго ќе ти дает саде пари не барај, ќе појш на продавница зш неможет по мразојве да одат ќе им зејш два леба и кусур назад нит ѓеврек јал нит ѓеврек пијал, аа ќе зејш ама ко ќе ти се втурет од уста ќе ти го истает и цели шес месеци ќе ти зборвет.
M-1
M-1
Саде пари небарај, друго барај, Климо е будала жими очиве нелажам или пак се земат со некој супстанци, ак не рикнит дур дојш ќе ти го кажам! Еф ти обеќам.

420 карактери, неможело поќе, ех брее дали е ова демократија на кајганава? Па поќе демократија имаше во социјализмот него сеа, уааа!! 420 не те оставет да си кажиш то шо имаш, прекршувет од старт човекови права!
kjara
kjara
Требит да се ојт во Северна Кореја кј Кимчета, з’ш таму течит мед и млеко.
На врв Bottom