Кајгана форум

M-1
M-1
Ќе требит да го патнетираме твојов исказ и идејава, па ќе го брендираме смајливо.
M-1
M-1
ЈЕСССССССССС!!!!!!!!!
kjara
kjara
Новото смајли да бидит :letnat: то за ориѓаните. :)
M-1
M-1
Фала за комплиментот. Туку и нова емисија ќе имат секоја ден по дванајсминути ќе е, за вавки ко нас, лепотани. Ќе се викат "Oдвеани од Виорот-Keцон" па после то ќе напрајаме двојкана, екстендед едишан + блу реј (4п ХаДе) :возбудаааа: плус и плус :чоечешоскокатисевртит:
M-1
M-1
А зошто побогу немојш бе да напишиш поќе од петстодвајсет букви и морат да чекаш двајчетири секунди за да пишиш пак? Брука ејј, брукаа. Сешто нешто, Љубице. :рофл:
kjara
kjara
Епа немојт. Не давет овија од управава, дан’ ги нареча како што не требит па да одам јабана, поубо да си молчам. А мојт да се напраит таква емисија, само требит Анчота да ни бидит спешл гест стар. Оту тој требит сегде да бидит главен.
M-1
M-1
Ти ак ојш јабана, јас прам штрајк со глад. Анчо ќе бидит стално во најавнава шпица и ќе имат во позадина некое шашаво музиче. Тој е главниот на све, исто ко шо бил маршалот.
kjara
kjara
Значит имам подршка! Тоооо!!! Ак одам јабана ќе прајме протести на плоштад. Долу админи, долу модератори! И тука клетви ќе клаваме, само не јет место тука да се кладет.
M-1
M-1
Пада влада, националнестранке XD
Ојме бе самовилке, бојкот, не се бричам и не се шишам и нејадам. Е то е бојкот :)
kjara
kjara
Значит, Самовилата со оваков Палестинец не требит да се грижит за својата иднина на Кајгана форумот.
M-1
M-1
Небери гајле ти, врзан сум со подземјето :) А уствари, од секош ми било чудно со кого е врзан Анчо?
Сигурно е со некоја тајна служба од маршалот, само неќит да кажит, глеј работит против нас :)
kjara
kjara
Ќе се поврзиме ние со Информбирото и немат да мојт да кажит послем НЕ!
M-1
M-1
Сумљив ми е, ептен, во мисла ме кладе.
kjara
kjara
Не јет сумљив, арен чојак е. Само мојт тој да се имат вообразено и да не зборвит со членој што не се модератори / администратори и разно разни вункции. Мојт сакат да кажит „Море што ве клавам ја на .!.-ото? Зборвите вие чим немате друза работа.“ Опичен је мало више, што би рекли тебрињана.
M-1
M-1
Абе мојт тој да не редит на таквото, али немојт толку многу да не редит колку шо мојме нија да издржиме и да сне упорни. Отамбурен је мало више, малце поче :)
M-1
M-1
kjara
kjara
Со лист од коприва. :))))
M-1
M-1
Саде жуљој ќе се сториш на газо. хахаха
M-1
M-1
Чичко Анчо, дали си се скарал или некојпат разочарал од Драга Кајгана?
M-1
M-1
Абе чичко Анчо, да те опитам нешто? Дан знајш како да го откључам последнион бос од Текен Петкана? Онај Мишима Јинапачи?
На врв Bottom