Фала за комплиментот. Туку и нова емисија ќе имат секоја ден по дванајсминути ќе е, за вавки ко нас, лепотани. Ќе се викат "Oдвеани од Виорот-Keцон" па после то ќе напрајаме двојкана, екстендед едишан + блу реј (4п ХаДе) :возбудаааа: плус и плус :чоечешоскокатисевртит:
А зошто побогу немојш бе да напишиш поќе од петстодвајсет букви и морат да чекаш двајчетири секунди за да пишиш пак? Брука ејј, брукаа. Сешто нешто, Љубице. :рофл:
Епа немојт. Не давет овија од управава, дан’ ги нареча како што не требит па да одам јабана, поубо да си молчам. А мојт да се напраит таква емисија, само требит Анчота да ни бидит спешл гест стар. Оту тој требит сегде да бидит главен.
Ти ак ојш јабана, јас прам штрајк со глад. Анчо ќе бидит стално во најавнава шпица и ќе имат во позадина некое шашаво музиче. Тој е главниот на све, исто ко шо бил маршалот.
Значит имам подршка! Тоооо!!! Ак одам јабана ќе прајме протести на плоштад. Долу админи, долу модератори! И тука клетви ќе клаваме, само не јет место тука да се кладет.
Небери гајле ти, врзан сум со подземјето А уствари, од секош ми било чудно со кого е врзан Анчо?
Сигурно е со некоја тајна служба од маршалот, само неќит да кажит, глеј работит против нас
Не јет сумљив, арен чојак е. Само мојт тој да се имат вообразено и да не зборвит со членој што не се модератори / администратори и разно разни вункции. Мојт сакат да кажит „Море што ве клавам ја на .!.-ото? Зборвите вие чим немате друза работа.“ Опичен је мало више, што би рекли тебрињана.
Абе мојт тој да не редит на таквото, али немојт толку многу да не редит колку шо мојме нија да издржиме и да сне упорни. Отамбурен је мало више, малце поче
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.