Кајгана форум

M-1
M-1
Ааа море туку со пишајнци вака да изгледат попретставително, демек по дипломатско обраќање.
M-1
M-1
Виј го чичко Анчо како се облекол со палтоно, немат зиме со него ехе и минус осумнајсет да се напрајт.
kjara
kjara
Епа немојт да се клавет тука слики и гифој. З’ш не јет ова тема па да зборвиме и да трескаме глупости. Гачки да прикажвиме. Ова јет да пишиш нешто, што годе. А нија што си пишиме тука пишајнци то јет друза работа. Дан’ реча несаглам работа.
M-1
M-1
Многу јако ломотите, алал да ни је, вавки неам сретнато да неречам многу буреци јајме. Мислам од убајне буреци, чичко Анчо како бурек ти преферираш да те частам јас еден со јогурт плус. Мене ми е омилен бурек со сирење, од чичко Љупчо до душа тој имат убај гевреци ама и бурекон не му е лош, мојш да стуташ два ко нишчо.
kjara
kjara
M-1
M-1
хахахахахах
Алал да ти е ја плесна скроз ко шо требит во муабетов.
kjara
kjara
Значит, бурек руллззз!!! :)
M-1
M-1
На место си е немат шо, капа долу самовилке.
kjara
kjara
:пипи-долгана-чарапа-со-косата-фатена-во-кикички: :цуци-буци:
M-1
M-1
:цуци буци со лижавче:
:анчо во офсајд: Дан нереча у залеџај :-)
kjara
kjara
:Диња: :))))
M-1
M-1
Динња уба не голема не мала, ама уба сочна воденеста :-)
A чичко Анчо шо викаш? Прсти да излижиш XD
kjara
kjara
Туку, Анчо требит да кажит што подарок сакат да му донесиме за роѓендан. Што порано кажит то поубо. :)
M-1
M-1
Азијатка?
kjara
kjara
Ам сега не претерви, замисли си да речит оту сакат Азијатка ама со плава коса. Кј ќе ја најме?
M-1
M-1
Ќе ја исшатираме кај Сашета од Арс Нова
:-)
kjara
kjara
Мојт! :) Паметен чојак си бил ти. За све имаш решење. БРАОС бе! БРАОС! Дан’ реча АЛАЛ ДА ТИ Е!
M-1
M-1
Мислам ние тука сне, али нек кажит се разбират во рамнките на нормалното, та нија ќе му обезбедиме.
kjara
kjara
Сега важен ќе се прајт. Ич немат да не рецкат ни 0,002 посто. Имат добијано смајли во негова чест. Сега имат да летнит во облаци, ќе се вообразит, ќе помислит дека го имат купено форумов. Ам, што? Така јет! Права сум. :anco:
M-1
M-1
хахахахах
Back
На врв Bottom