Кајгана форум

M-1
M-1
И сум и несум, абе од многу шо ме фаљет евеј ме вчера и завчера назарек паднав, ексик.
Вежбај Охридски, цел свет да те знајт, ова ќе бидит нова кампања покровител ќе е Анчо а јас и ти ќе ги тераме рабоќево.
kjara
kjara
Мојт! Ти ќе бидиш главниот глумец во кампањата, а ја ќе бидам менаџер. На Сител и на Канал 5 ќе ја дајме да ојт, на Сител дур ојт Сила и Карадај, а на Канал 5 дур ојт Звезде Гранда. То ќе бидит кампања и пол. Само морат еден хотел да напрајме, з’ш ко ќе се подадет љуѓено да идат Охрид, кј ќе се сместет. Ќе немат место. Е нија за тие што ќе немат место, ќе напрајме хотел. Хотелот ќе се викат Анчо.
M-1
M-1
Па поарно ние да ојме на шител и анал5, него ли овије скљафтениве сеа шо се, барем во најмала рака ќе ги насмејме љуѓево тро аир да видат и тија а не саде нервози. После то ќе спремиме втор дел, замисли како ќе викет еј а ?
Еејјј Двојкана излезе!! Шо зборвиш бе? Да беее, не го гледаше Двојакна?
ХД :човечезеленоотпревртено:
M-1
M-1
Ќе ги скиниме и та Сила и Карадај, такви искривени сурати немат да имат во етерот, се ќе бидит ќе цутит. За котелон? Имат котели колку скаш, али не е на одмет да крениме еден онде кај шо беше порано палас, на Анчо апартманон ќе му го даваме нон-стоп ко ќе дојт и то за безпари.
kjara
kjara
Леле ееејјјј, замисли кога ќе станиш популарен ко ќе почнет да те препознавет на улица, ко ќе те сакет момичињата. Имат да бидиш ти главна атракција, дан’ реча ѕвезда ќе бидиш. Ќе влегваш сегде преку ред, ќе ти се умилкувет љуѓено, ќе ти прает тертипи и разно разни работќе. Боооо!!! Ма не ѕвезда, ти ќе станиш комета.
kjara
kjara
А Анчо во котелон ќе имат апартман само за него и по негови тертипи. Ќе го водиме кај Паткана да гледет момичиња, а мојт нешчо постаро така ко Благица Павловска да улетат па да се десит нешчо. Дан’ реча да прает Северина двојкана.
M-1
M-1
Немат проблем, остај ти то све е наредена работава, не бе како познат јас не прифаштам туку така, не те оставам тебе или двајцата ќе сне нешчо или никој.
Туку за хотелов, дај како ќе прајме, ќе земваме материјали од некое стовариште или ќе распишиме тендер?
M-1
M-1
Кај Паторсон идет секакви, така да мојт и да налетат некоја ко Влагица, туку мојт и Северинка Двојкана да прает али незнам то колку е спремен и колку мојт, знајш ипак шееска не е заебанција.
kjara
kjara
Имат и за то лек. За Анчота вијагра ќе му дајме, а на момичето, ак’ е во поодминати годиње ова: https://www.youtube.com/watch?v=FB12DlqdFgc :))))
M-1
M-1
Не ги заплашвај вака, није не прајме вакви подмукли рабоќе ак неќит со милум :-)
kjara
kjara
Oce onda silom! :) Tako kazu braca srbi tebra.
M-1
M-1
Хахаха е баш така, права си.
Ама и тебрине се наши љуѓе, абе едено исто лајно сне та ние та тие тебрите.
kjara
kjara
Море и кај тебрине требит да ја клајме рекламана „Зборвите охридски“, ама за ними ќе бидит „Зборвите Охридски без говорната маната“. Боооо! Ко ќе се вдадет тебрине да идет Охрид, бо бо боооо!!! Ќе имат тебри, ко лубеници ќе ги бирам кој ми се бендисват.
kjara
kjara
Ама морат ја со тебе да се дружам, да добијам на популарност. Ко Виќа да бидам популарна. Шчо Виќа, Виќа ќе бидит маче за мене! Ам, шчо, нели јет така? :)
M-1
M-1
Поголеми Охриѓани од тебрине немат :зеленопазарче(ова де чоече однопаку). Мојт бе да се процесират, иначе евој ги Тебриве идет пополека, сеа дојдоа во неколку стана овде денеска во маало ти е права Јужна Србија.
Ќе се накотет за Ново Година кај нас ехе имат да се претурет, а и овие цурициве не се ич лоши.
M-1
M-1
Да за ангажирам некоја ак ни требит за на шеснајсти кај Анчота?
Уф тук заборајв ре нетука ќе сум, ништо непрајме :-(
kjara
kjara
Ауффф, е сега го еба ежон! Ам, што ре нетука ќе бидиш? Кј ќе ојш? :-(
M-1
M-1
Без разочарвање, туку нетука ќе бидам за новоно година, си реков уз то ко шо идет овије од Србија да убациме и некоја цурица за на шеснајсти, ама нишо ич.
Туку за шеснајсти идам, ехеее.
Ќе се бегат пред то, некој ден, вамо таму селски туризам :-)
kjara
kjara
Добро јет. Таман сакав да кладам тука една слика од Кирчета Глигоров (Бог да го прости) кј што викат „Не ме оставајте сам!“. Море, мојт да се најт и некоја цурица што ќе останит некое време, па ќе мојш да ја кандисаш да дојт на роѓенданон.
M-1
M-1
Од Бате Кирче, зш не немат да ставаш овде гифој и смајлина, туку само вакви пишејнци?
Back
На врв Bottom