Кајгана форум

kjara
kjara
Кец у кец братче!!! Гол гол три плус. :)
M-1
M-1
Слушај ме ти мене, пиши ја оваја брате, дојава. Как да не? Абе ево сеа ја барам во билтенов, неможам да ја најдам XD
Oстај ти то, туку ал виде Василиј Березутски как ги истаде девееста а ?
kjara
kjara
Еј ич не гледав то. Сега гледам Манчестер Сити - Баерн. И ногу кејф ми се прајт што го јадет овија од гнојскион град од Дојче машинен!
M-1
M-1
Ја свртија бре копиљаците, сеа последно ќе се одлучвит меѓу Рома и Сити, али нек одат понатаму жабариве, ти Анчо шо викаш? За овије од континентов си или за Римјаниве?
M-1
M-1
Во шес е Зенит со Бенфика, ќе навиваме со Анчота за Зенит, ооо надо гол, надо голлл наадаа голлл...
https://www.youtube.com/watch?v=_2tldcMGzpc
kjara
kjara
Батали ти сега фузбаљи разно разни работќе. Требит нија да си земиме озбилно работава со Ангелите на стрико Анчо. Требит во најскоро време да се пуштит оглас, па момичињана да аплицирет, само требит награда да се смислит некоја таква јака и уба. Башка момичињана ќе требет да кладет слика и то целосна, и во сликата морат да имат диња. Која ќе знајт за што служит дињата на сликата, та ќе ја одбериме за мис.
M-1
M-1
Па за та шо ќе идат гратис и даваме микробранова и 4пакетчиња пуканки за во микро, на второ место му даваме благодарница за учество а на трето место и давам пофалница. Мисљам дек е ок, али јас би го зел на манифестацијава и Емин брачедон, но шејв новембар е цела година тој.
kjara
kjara
Ам, без Емин Брачед нигде не ојме! Тој ќе бидит мастер. Мастер на џубринана :))))
M-1
M-1
Емин брачедон еј, значит шо екипа ќе сне. Возбудливо Смајли, Ретардирано зелено смајли + Смешко Смајли+ Смајли со капа дедо мраз.
kjara
kjara
Ам кј е :пипи-со-долгине-чарапи-со-косана-фатена-во-кикички: ? То смајли морат да го имат!
M-1
M-1
Нек го имат ак не :-) Tуку, дали стрико наш мене ме интересират имат тетоважа од ЈНА?
kjara
kjara
Гарант имат. Мојт да имат истетовирано карта со гола женска (оние картине што се за играње ама со голи женски). И то дама срце.
M-1
M-1
Каква телепатија еј баш истото ќе ти го викав. Јака си Самовилке, жими очиве не те лажа.
kjara
kjara
Телепатија јет кога телето патит. :) По што патит јас ич не зна.
M-1
M-1
Незнам стварно по шо патит, сигурно би знаел ко ќе се најдам уз муабет следниот пат со некое теле, па ќе го опитам ак не. Освен стрико ако знајт а несакат да ни кажит? Сумљам.
M-1
M-1
kjara
kjara
Опааа со СеЕберинчето се запозна море гној?! Ти го знјш оној вицон со СеЕберина? Ide Seve kod popa i kaze: "Oce grijesila sam." Pa nakon to pop kaze "Znam Seve i ja, jedno pet sest puta kad sam te gledao".
kjara
kjara
M-1
M-1
Не бе Стоја е прекршена во суратон, аман жити се, али имат босиции то мојт да е предуслов за ан.ќа.
Абе сите ние сне грешни души, да бе без заебанција ја знам, али не се нафаќат за шеснајсти да идит со нас, то е. Мојт во друга прилика.
kjara
kjara
Море, море, ти си бил ептен некој манга. Браос!!! Зато ти е јузерот М-1, значит М ко Манга, а 1 ко број еден, прв дан’ реча. Значит Манга намбер уан.
Back
На врв Bottom