Кајгана форум

kjara
kjara
Ти не се смеј многу, з’ш само Анчо ќе ги имат ангелите. То ти јет судбина.
M-1
M-1
Анчовите Ангели, Двојкана (Спешал ЕДТ. Волуме 7)
kjara
kjara
Се ќе бидит врхунски организирано. Црнокрак да ни позавидит! Мож и да не ангажирет за избор на мис на Македонија. Само ќе требит прво ти да ги провериш момичињата, дал’ ги биват, оту ја женско сум, неубо ќе бидит.
M-1
M-1
Зависит шо момичиња се, да не се ептен скљафтени абе ќе ги провериме шо врска имат и ти ќе идаш како супорт, за провервање не наплаќаме. Морат да си тука, зш овие шо не ќе поминат кој ќе ги тешит?
Чичко Мича од ЖолтоКрак мојт саде бурек да јајт, не ни мојт да ни се фатит ни за срамново влакно не пак камоли за нешто дргуо.
M-1
M-1
Абе Самовилке, овај Мича ко нестабилен, мислам ко многу лабилна личност ми гледал од стално? Знајш кој Мича? Овај со брадава уметничка левел петка од ЖотоКрак.
kjara
kjara
Така јет! Све то што го кажа е точно. Ќе ги тешам ја момичињава кои немат да пројдет, мојт да излезит дека и тиа се убај ама за ними друг избор ќе напраиме. Мис на Македонија - во сенка. Само сенкине да им се гледет.
kjara
kjara
Убав чојак е Мича, малу е стар сега ама се држит. Чим Цецено го сакат ич немај мака. Морат да јет добар.
M-1
M-1
Стаме викат "Бегај дан ти ја скинам сенката" хахахахаха
Абе ќе се стајт нешто ваму таму, мотивацино писмо, песна лозинка, предност мојт да имет пример тие шо се влажнет поќе, само незнам во шо мерна единица ќе требит да се измерит. Абе негово е саде да не примит, на нас нек остајт дугото, али евеј го не се јавуват за новово видување.
M-1
M-1
Тогај не му ја думам за Мича искривенион, зато знам дек си во право и те вервам.
kjara
kjara
Ич да не ја думаш, зш ак ја думаш недумана ке излезит. Најубо е на недумање, думана да излезит. То јет јакото!
M-1
M-1
А шо свеќи ќе се земет бе Самовилке за поводов со бројка или ќе се земвит од оние по една шо се, правине малецкине? Јас мислам по една од оније во најшарени бои и ќе ги клајме во форма на шееска низ пола шнит торта, ама кој ќе ги палит една по една? Уствари не со бренер ќе ги запалиме. Јас по дрес ќе идам испечатена шееска и среќен роденден и го потпишвиме го слеквам и на лице место примо предаја.
M-1
M-1
Мислам костум од крокодил и над него дресот, за да не се познајме за сопрајзот.
kjara
kjara
Со дрес од Русија да дојш! Ја ќе бидат со дрес од Кореја. Кј тебе да пишит шеска, а кј мене нула. И така се слеквиме и му ги даваме дресојте на Анчота. Ама требит ја под дресот да имам кладено друга маица, зш ќе се воспалит Анчо ако се слечам по прслук само.
M-1
M-1
Фантастично, тек сеа си замислив шо како, то ќе бијт нешто невидено досеа, радости живи. Те молам, уствари знам дек си прибрана, обавезно нешто под дресот, дан ја напрајме големата.
M-1
M-1
Така излегвиме, звониме на звонче. Јас со дресот влегвам, одма се почвит конверзација, Здравствујте, сдем рождење.
И во позадина со касетофон идат оваја песна http://www.youtube.com/watch?v=sCNrK-n68CM
kjara
kjara
Морат, морат! Ќе бидит фешта невидена. То морат во живо да се пренесвит на лајф стрим ко утакмицине што ги пренесвет во живо, да се направит еден стрим што ќе ојт тука на серверон на Ацидон. Дан’ реча на Кајгана де. Омлетон! Е то.
kjara
kjara
А мојт и да се отворит кладионица љуѓено што немат да бидет на роѓендано да может да се кладет колку кифли ќе се изедет, кој прв ќе се нагргаљит, колку ракија ќе се испиет и разно разни работќе. Главен тип да бидит дал Анчо ќе извадит диња и дал ќе ја демонстрират техникана што ја прикажвит тука.
M-1
M-1
Море дан напрајт тој некоја ујдурма, хау ту мејк хер с'куверт
со демонстрација врз диња.
хахахаха
kjara
kjara
Ам мојт да напрајт то. Шчо го знјш? То морат да се проверит на лице место. Он д фејс он д плејс, што би рекли Енглези.
M-1
M-1
Чичко Анчо, шо ја типуваше ти ЦСКА од Москва со Рома?
Back
На врв Bottom