Кајгана форум

M-1
M-1
Абе гарант се имет консултирано со Стамета пред да го прает клипон, тук остај то. Виј стрико Анчо шо мислење имаш ти со ова фестивалов, шо беше таму, скопско-дагестански ова де гласањево а ре?
kjara
kjara
Апаши!!! Нефер играчи. Само да се мамело. Ццц и после нија ќе сме влегвале во Европа. Анимали едни!
M-1
M-1
Уаа сите сеа ќе го кркате стапот и ти Анчо ак си крив од кадијата. И по врат и по шија XD, имат да ви привлезит, да незнајте кај терате.
kjara
kjara
Не е крив Анчо, тој е в’ред, тука си седит на форумот, си зборвит со народ, отварат теми, не знајт кј да седнит ко ќе идит Матка. Убав чојак е. Уш на шеснајсти јануар да напраит руска салата и кифлички, мх мх мх ко што викат Андријана Алачки, имат маф да му сториме на трпезата.
M-1
M-1
Да бе, сум го помешал стрико со некој друг. Ако сакат и ќе му помогниме да ги напрајт руските салати и кифилите, иначе уш од сеа се спремваме со нејадење, за да ко ќе појме да сториме една гозба уба. Туку тој си сејт на форумот, со шо знам ти јас теми отворени за кај да се седнит на Матка, али ја то незнам кај да седнит али можам да му кажам ак ојт Куала Лумпур кај мојт да седнит.
M-1
M-1
Чичко Анчо каде за Нова Година?
Чингерлакачикица :-)
M-1
M-1
kjara
kjara
Дај да ти бидам твојот Султан вечерва. :) Султан Сулејман! Требит да му најме некоја за во харемот да му напрајт малу ѓурултии, заврзлами и ред други работќе, да напрајме малу Хурем да се поднаљутит. Да збеснит!
M-1
M-1
Султана ќе ја грабниме и ќе ја донесиме, Султана од стоковнана онаја шо продават алишта, долни и горни вешој. Таман е малце постара али одржана, не е кизнајт шо али ќе завршит работа.
kjara
kjara
Леле Хурем кога ќе се наљутит!!! Имат да бидит ифрит љута! Огин и пламен ќе и излегвит од устата.
M-1
M-1
Санкир ламја. Да џежит, да бегат, да го изгорит по газо.
kjara
kjara
Знјш што ми текна? Да направиме нија еден избор „Анамка на годината за во харемот на чичко Анчо“, нешто слично како Драганче Вучиќ што правеше избор „Хурем на годината“. Победничката уствари Анамката на годината ќе ја носиме кј Анчота на роѓенден, како спешл гест стар.
M-1
M-1
Спешал стар арајвинг, нија ќе ја наредиме работава и ќе ја одбериме та Хуремката, ама ќе требит да ја подпробаме за да вијме ал е та вистинската.
Чичко Анчо од секогаш сум сакал да те прашам кога прв пат си се заљубил?
kjara
kjara
Гарант то било одамна. Туку, нија ќе му најме најуба мома, да го шашардисат, да не знајт кј е. Да го истаи од умот.
M-1
M-1
Чек тој во нас сумљат? Тој дан си мислит дек ние ќе му најме некоја 12години постара од човечанството ЏД. Ние шо мома мојме, таква да ја барат ни на телевизија немат да ја најт. Ќе се избаговаме јако
kjara
kjara
Најубата самовила ќе му ја однесиме. Адријана Лима ќе мојт само вода да и носит. Јас јес да сум самовила, ама не сум тољку уба, ко другине самовили.
M-1
M-1
Ма каква ти Клима, ние овије шо ќе ги донесиме ќе бидат ауф!
kjara
kjara
Пубај ќе бидат и од ангелите на Викторија Сикрет. Ќе ги крстиме ангелите на Анчо Сикрет.
M-1
M-1
хахах
M-1
M-1
Тука така ќе се негде, мојт да се едно нула кома седум посто поубај од ангелине на Виткорија, али за да имамт стрико претстава какви ќе бидат зато му посочвиме шо како, зш ниту јас ниту ти неќиме да го разочараме.
Back
На врв Bottom